Er lokala bröllopsguide i Västmanland

Blommor

brudbukett

 

 

Låt färgerna i brudbuketten sätta temat på bröllopet. Färger som är fina ihop är rosa, rött, gult och korall. Även marint, lime och vitt är fina färgkombinationer. Välj blommorna i  buketten efter den årstid ni planerar att gifta er. För vissa blommor kan vara svåra att få tag på vissa tider om året. Beställ blommorna i god tid, minst en månad innan, de hämtas sedan på dagen för bröllopet. Kolla i bröllopstidningar och på olika bröllopssajter på nätet och hitta en bukett som du gillar. Ta med bilden till floristen så har ni något att utgå från. Floristerna brukar även ha pärmar med foton på tidigare arbeten. Låt fantasin flöda…

Remne Blomsterdesign, Västerås
Bellis, Arboga
Blomsterprakt, Fagersta
Fridhs Blomsterhandel, Köping
Strands blommor, Norberg
Blomster Verkstan, Sala
Amaryllis, Västerås
Blomgaraget, Västerås
Mästerblomman, Västerås
Vargbo blommor, Västerås – tel.  021-141124
Gideonsbergs blommor, Västerås – tel. 021-138935
Lottas blomsterbod

Comments are closed.